Fourze 48 – Galaksi Keremajaan

ct3fansubs, 27 September 2012 00:32:46
Fourze, Release | Tags: ,
Home > Fourze 48 – Galaksi Keremajaan


Dengan ketiadaan Core Child, Gamou kini boleh memulakan ekspedisi angkasa beliau. Rabbit Hatch juga telah musnah kerana perbuatan Horoscopes Sagittarius dan Leo. Adakah wujud lagi harapan untuk menyelamatkan Bumi?

Episod 48 – Folder Mediafire

Kata Penutup

Assalamualaikum, salam 1 Malaysia.

Pejam celik, dah setahun lebih rupanya. Ct3 kini melangkah setapak lagi dengan selesainya projek Fourze. Kami berjaya mengeluarkan treler Fourze pada 22/08/2011, dan episod 01 pada 09/09/2011… Dan akhirnya, siri Fourze menutup tirai.

Saya mewakili Ct3 ingin mengucapkan jutaan terima kasih atas bantuan mereka yang terlibat dengan projek Fourze. Tak kira samada dari segi terjemahan, quality-check, editing, ataupun memberi ulasan membina di laman sesawang atau facebook kami.

Terima kasih, KE ANGKASAAAAAAAAA!

*batch torrent masih dalam proses muatnaik, harap bersabar*

-h3nshin-

Broken links? Mungkin ia ada di SINI.

3 Responses to “Fourze 48 – Galaksi Keremajaan”

 1. z3r0 says:

  tq ct3..trime ksih kerana membuat sub malay ntuk siri fourze dr mula smpai ke akhir..
  terus kn ntuk terus buat malay sub ntuk peminat2 siri kamen rider yg ada di Malaysia..
  oh ye, lupe nk bgtau admin yg sy da try torrent link ntuk siri fourze batch 1 dan smpai ke 67% sbelum admin & ct3 menghentikannya smentara dan hrap menyambung nye semula..sy akn seed kn forze batch 1 slepas selesai download..jutaan trime ksih sekali lg dr sy kpd h3nshin_h3r03s selaku admin & warga CT3 Fansub kerana menyudah kn sarikata malay sub ntuk siri fourze..THANK Y0U

 2. admin says:

  z3ro, thx for ur support dan for your help sempat QC beberapa keluaran Fourze kitorg (kalau betul ko “z3ro” tersebut la…)

  Sebelum ini, torrent Fourze dihentikan kerana seedbox kami pada waktu tersebut mempunyai masalah spesifikasi yang boleh menganggu seeding.

  Kini kami dah ubah seedbox baru, dan insyallah setelah proses muatnaik selesai, torrent tersebut akan kembali aktif.

 3. z3r0 says:

  sy bkan ‘z3ro’ yg 2..sy hnya la die hard for kamen rider shja(sy gune name ‘z3r0’ krn pminat karakter zero dlm siri rockman)..oh bgitu rupe nye
  adakah kebarangkalian sy bleh resume blik downloading sy atau kene start blik dr awl ntuk torrent seeder?

Leave a Reply

Facebook Comment:

Wordpress Comment: